Gegrilde Mango met Kokosroom

Gegrilde Mango met Kokosroom

Porties: 4
Bereidingstijd: 13 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 1 limoen
  • ½ pakje romige kokosmelk à 200 ml
  • 2 eetlepels gembersiroop
  • 1 blikje uitgelekte mangoschijfjes

Instructies

  • Rooster de kokos kort in een droge koekenpan.
  • Boen de limoen schoon en rasp de schil boven een kom.
  • Schep de kokosmelk, gembersiroop en uitgelekte mangoschijfjes door de limoenrasp.
  • Verdeel het mangomengsel over vellen aluminiumfolie en bestrooi met geroosterde kokos.
  • Vouw de pakketjes dicht en leg ze op een barbecuerooster.
  • Verwarm de mango 10 minuten op de barbecue.
  • Leg de pakketjes op de borden en vouw ze open.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze gegrilde mango met kokosroom smaakt heerlijk met een glas gekoelde witte port, zoals de Osborne White Port.

Voedingswaarden

Calories: 150 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 1 g | Vet: 8 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 18 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht / Fruit
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch