Gegrilde Mango met Kokosroom
Equipment
- Barbecuerooster
Ingrediënten
- 2 eetlepels geraspte kokos
- 1 limoen
- ½ pakje romige kokosmelk à 200 ml
- 2 eetlepels gembersiroop
- 1 blikje uitgelekte mangoschijfjes
Instructies
- Rooster de kokos kort in een droge koekenpan.
- Boen de limoen schoon en rasp de schil boven een kom.
- Schep de kokosmelk, gembersiroop en uitgelekte mangoschijfjes door de limoenrasp.
- Verdeel het mangomengsel over vellen aluminiumfolie en bestrooi met geroosterde kokos.
- Vouw de pakketjes dicht en leg ze op een barbecuerooster.
- Verwarm de mango 10 minuten op de barbecue.
- Leg de pakketjes op de borden en vouw ze open.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze gegrilde mango met kokosroom smaakt heerlijk met een glas gekoelde witte port, zoals de Osborne White Port.Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 1 g | Vet: 8 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 18 g