Gegrilde Snoekbaarsbroodjes
Geniet van deze smaakvolle gegrilde snoekbaarsbroodjes in de zon, eventueel met een glas witte wijn erbij.
Ingrediƫnten
Instructies
- Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Snijd de snoekbaarsfilet in 2 gelijke stukken.
- Breng peper en zout naar smaak aan op de snoekbaarsfilet.
- Wentel beide zijden van de snoekbaarsfilet door de bloem.
- Bak de snoekbaarsfiletstukken ongeveer 4 minuten aan elke kant, of tot ze gaar zijn en een goudbruine korst hebben.
- Snijd de bruine puntjes in de lengte door.
- Smeer een royale hoeveelheid pittige mango chutney aan beide kanten van de broodjes en garneer eventueel met verse bieslook.
- Plaats de gebakken snoekbaarsfilet op de opengesneden broodjes en garneer met extra bieslook indien gewenst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
De gegrilde snoekbaarsbroodjes gaan goed samen met een droge witte wijn, zoals een Chardonnay of een Sauvignon Blanc.Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 18 g | Vet: 7 g | Zout: 1 g | Sugar: 10 g