Gegrilde zalmsaté met sweet & sour groentenoedels en gebakken uitjes

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

Instructies

  • Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220 C.
  • Snijd de vis in blokjes.
  • Pel en snijd de teentjes knoflook fijn.
  • Meng de zalm met de knoflook, 1 eetlepel woksaus en ½ eetlepel wok olie.
  • Rijg aan satéstokjes.
  • Laat de saté op een rooster op de barbecue of in de oven aan beide kanten in ca.
  • 5 minuten gaar worden.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de groenten 5 minuten.
  • Voeg de noedels en de rest van de woksaus toe en warm goed door.
  • Schep de gebakken uitjes erdoor.
  • Verdeel de gewokte noedels over de grote kommen of borden, leg de saté erbij.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Geef er Conimex Smaakmaker Kroepoek bij voor een extra knappertje.
Variatietip:
Vervang de zalm door andere visfilet zoals pangasius of door gepelde garnalen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Noedels / Vis / Zalm
Land van herkomst Oosters