Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Meng de fijngemalen amandelen met de gehakte groene kruiden, verkruimelde brood, een scheutje olijfolie, peper en zout.
- Dit vormt de kruidenkorst.
- Vet een ovenschaal lichtjes in met olijfolie en bestrooi deze lichtjes met grof zeezout en zwarte peper.
- Leg de zeebaarsfilets met de huidkant naar boven in de ovenschaal.
- Verdeel de kruidenkorst gelijkmatig over de zeebaarsfilets.
- Plaats de ovenschaal in de oven met de grillfunctie ingeschakeld.
- Stel de magnetron in op 300 Watt en de grill op stand 2.
- Bak de zeebaarsfilets in 10-14 minuten gaar, afhankelijk van de grootte van de filets.
- Garneer het gerecht met een handvol rucola en partjes citroen.
- Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een droge, fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij dit gerecht.Voedingswaarden
Calories: 280 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 30 g | Vet: 16 g | Zout: 2 mg | Sugar: 1 g