Gehakt met taugé van Onbekende Auteur

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 4 tomaten
  • 250 g taugé
  • olie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 theelepel bouillonpoeder
  • 1 theelepel sambal
  • 2 eetlepel(s) ketjap manis
  • 400 g rundergehakt
  • peper

Instructies

  • Maak de ui schoon en snipper deze.
  • Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes.
  • Pel het knoflookteentje en pers hem uit.
  • Was de taugé en laat hem uitlekken.
  • Verhit wat olie in een pan en fruit hierin eventjes de ui en knoflook.
  • Voeg het gehakt toe en bak deze rul.
  • Roer dan de ketjap, bouillonpoeder, sambal en peper erdoor.
  • Schep dan de tomaten en taugé erdoor en laat dit goed warm worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met rijst en komkommer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Oosters