Geitenkaas en Courgette Wrap
Equipment
- grillschaal
- Barbecue (optioneel)
Ingrediënten
- 4 wrap tortilla's
- 200 g Hollandse geitenkaas met koriander in dunne plakjes
- ½ courgette in dunne plakjes
- 1 rode ui in dunne ringen
- ½ zakje verse koriander à 15 g, grofgehakt
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
Instructies
- Leg de tortilla's op een werkvlak en verdeel de plakjes geitenkaas, courgette en uiringen over de onderste helft van de tortilla's.
- Strooi de gehakte koriander erover en vouw de tortilla's dubbel.
- Bestrijk de buitenkant van de tortilla's dun met olie.
- Leg de wraps op een grillschaal en rooster ze op de barbecue gedurende 4-5 minuten, tot ze knapperig en bruin zijn, waarbij je ze halverwege keert.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze geitenkaas en courgette wrap gaat goed samen met een droge witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, zoals de Rémy Pannier Sauvignon.Voedingswaarden
Calories: 380 kcal | koolhydraten: 23 g | Protein: 12 g | Vet: 25 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 2 g