Geitenkaas Frittata met Paprika
Hartige frittata met geitenkaas en paprika, een snel en smaakvol gerecht voor twee personen.
Ingrediënten
Instructies
- Pel de ui en snijd in ringen.
- Maak de paprika schoon en snijd in reepjes.
- Pers de knoflook erboven uit.
- Smoor de ui en paprika in ± 5 minuten zachtjes gaar.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verkruimel de geitenkaas.
- Klop de eieren los met zout en peper.
- Verhit 2 el olie in een koekenpan, schenk het eimengsel erin, verdeel het paprikamengsel erover en strooi de kaas erover.
- Bak de omelet op zacht vuur tot de bovenkant gestold en de onderkant goudbruin is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse salade en brood.
Wijnadvies:
Een fruitige witte wijn, zoals een Pinot Grigio, of een lichte rode wijn, zoals een Bardolino.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 20 g | Vet: 25 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 3 g