Geitenkaastosti met tijmhoning
AllerHande maart 2000
Ingredients
- 160 g geitenkaasje Bettinne Blanc (4 dunne plakken à 40 g)
- 8 sneetjes muesli-notenbrood
- 40 g smeerboter of margarine
- 4 plakken Bretonse ham
- 2 eetlepel(s) honing
- 1 theelepel tijm gedroogde
Instructions
- Korstjes van geitenkaas snijden.
- Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren.
- Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 1 plak Bretonse ham, 1 plak geitenkaas, ½ eetlepel honing en ½ theelepel tijm.
- Boven op beleg 1 boterham met beboterde zijde naar onder erop leggen.
- Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen.
- Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.