Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Kook de linzen in de bouillon in ± 20 minuten bijna gaar en laat ze uitlekken.
Laat de saffraan in de warme melk trekken.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Snijd de geschilde aardappelen in kleine blokjes, ontvel de tomaten en snijd ze in even grote blokjes.
Fruit de specerijen zachtjes in de boter.
Bak de aardappel en de bloemkool omscheppend 5 minuten, roer er dan de tomaatblokjes door en schep dit met de rijst en de linzen om.
Laat het geheel In 20 minuten garen.
Voeg de saffraanmelk met de yoghurt toe, laat doorwarmen en maak op smaak met peper en zout.
Bestrooi het gerecht met de gehakte noten.
Lekker met komkommersalade met yoghurtdressing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Gele rijst met groenten