Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Kook de sperziebonen 5 minuten in een pan met water en wat zout.
- Giet ze af en spoel ze af onder koud water.
- Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan en bak het varkensvlees al omscheppend bruin en gaar.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Haal het vlees uit de pan en zet apart.
- In dezelfde pan, voeg de resterende eetlepel zonnebloemolie toe en bak de ui en knoflook glazig.
- Voeg de gekookte sperziebonen en champignons toe en bak ze al omscheppend gedurende 5 minuten.
- Voeg vervolgens de taugé toe en bak nog 2 minuten mee.
- Bereid intussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer de gemarineerde varkensvleesreepjes met de groentemix en de satésaus.
- Serveer met witte rijst.