Gepofte Aardappelen met Alpro Soya Fijngehakt
Ingrediënten
- 1 pak Alpro® soya Fijngehakt
- 4 grote aardappelen
- 1 aubergine
- 1 blik cannellinibonen
- 1 ui gesnipperd
- 1 teen knoflook fijngehakt
- ½ tl komijnpoeder
- ¼ tl chilipoeder
- 1 pakje Alpro® soya Cuisine kookroom
- Alpro® soya Bakken & Braden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Besprenkel een bakplaat met een snufje zout, leg de aardappelen en aubergine erop en pof ze ongeveer 1 uur in de oven.
- Bak de knoflook glazig in wat Alpro® soya Bakken & Braden, ongeveer een kwartier voordat de aardappelen en aubergine klaar zijn.
- Voeg de bonen, Alpro® soya Fijngehakt, komijnpoeder, chilipoeder en Alpro® soya Cuisine toe.
- Laat het geheel zachtjes sudderen.
- Snijd de aubergine doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en voeg het toe aan de gehaktsmoor.
- Leg op elk van de vier borden een gepofte aardappel en maak een kruisvormige inkeping in elke aardappel.
- Schep de gehaktsmoor op de aardappelen.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 10 g | Vet: 15 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 3 g