Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 grote aardappels kruimige à ca. 150 g
- 2 winterwortels
- 1 zakje walnoten 50 g
- 50 g rozijnen
- 4 eetlepel(s) sladressing yoghurt fles a 450 ml
- 1 kuipje slankie fris & romig tuinkruiden 100 g
Instructies
- Aardappels schoon-boenen, inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 minuten bijna gaar laten worden.
- Aardappels afgedekt met keukenhanddoek ca. 10 minuten laten nagaren.
- Penen schillen en raspen.
- Peen met walnoten, rozijnen en sladressing mengen.
- Gepofte aardappels aan bovenzijde insnijden en met wat zout bestrooien.
- Fris & Romig in aardappel scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Aardappel met wortelsalade serveren.