Geroerbakte Wortel in Kokossaus met Koriander
Equipment
Ingrediënten
- 1 winterpeen
- 1 theelepel Thaise rode currypasta of milde Indiase currypasta
- 2 eetlepels roerbakolie
- 200 ml kokosmelk
- ½ zakje verse koriander à 15 g, grofgehakt
Instructies
- Schraap de peen of dun schil het, en snijd het vervolgens in dunne plakjes.
- Meng in een kom de currypasta en roerbakolie.
- Voeg de plakjes wortel toe en meng ze goed met de currypasta en olie.
- Doe de grofgehakte koriander in een schaaltje en schenk de kokosmelk in een kannetje.
- Bak de wortelplakjes al omscheppend in een wok of grote pan gedurende 5 minuten.
- Voeg een scheutje kokosmelk toe en laat het iets inkoken.
- Bestrooi de wortel met koriander naar smaak.
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 2 g | Vet: 12 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 3 g