Gerookte forelmousse met Jubeljopen

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gr gerookte forelfilets
  • 150 gr roomkaas
  • 6 eetlepels room
  • 1 komkommer
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 10 kerstomaatjes
  • 1 dl Jubel Jopen
  • stokbrood
  • zout
  • versgemalen peper

Instructies

  • Schil de komkommer, halveer hem in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in blokjes.
  • Pureer de forelfilets, de roomkaas en de room in een blender tot een luchtige mousse en roer er vervolgens het bier en de blokjes komkommer door.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd het stokbrood in stukken en smeer de forelmousse erop.
  • Garneer met wat kappertjes en een gehalveerd kerstomaatje.

Notities / Tips / Wijnadvies

Drink er een glas gekoeld Jubel Jopen bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Vis / Voorgerechten
Land van herkomst België