Geroosterde Bonen Medley met Krokante Prosciutto
Ingrediƫnten
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 3 groene paprika's in hapklare stukjes
- 300 g gemengde paddenstoelen in reepjes
- 2 teentjes knoflook geperst
- 2 blikken gemengde bonen bijvoorbeeld rode kidneybonen en kikkererwten, uitgelekt
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 3 x 85 g prosciutto grof gesneden
- 150 g oude kaas geraspt
Instructies
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok of grote koekenpan.
- Roerbak de groene paprika's en gemengde paddenstoelen op middelhoog vuur gedurende 3-4 minuten.
- Voeg de geperste knoflook toe en bak kort mee.
- Schep de gemengde bonen en balsamicoazijn erdoor en laat het geheel goed doorwarmen.
- Breng het gerecht op smaak met zout en peper naar smaak.
- Bak ondertussen in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de prosciutto knapperig.
- Verdeel de geraspte oude kaas over vier borden, schep de bonenmedley erover en leg de krokante prosciutto erbovenop.
Voedingswaarden
Calories: 280 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 18 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 3 g