Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- ½ theelepel cayennepeper
- 250 gram ongeroosterde pinda's
- Zeezout
Instructies
- Stel de airfryer in op 160°C.
- Klop in een grote kom de olijfolie en cayennepeper door elkaar.
- Voeg de pinda's toe en roer tot ze rondom gelijkmatig met de olie zijn bedekt.
- Doe de pinda's in het mandje van de airfryer.
- Stel de timer in op 10 minuten.
- Schud het mandje na 10 minuten en stel de timer in op nog 10 minuten.
- Haal het mandje uit de airfryer en breng de pinda's op smaak met zout.
- Schud het mandje nog een laatste keer, plaats het terug in de airfryer en stel de timer in op 5 minuten.
- Leg de geroosterde pinda's op een met keukenpapier bekleed bord en laat ze voor het serveren iets afkoelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Een koud glas droge witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, vormt een verfrissende combinatie met de pittige smaak van de geroosterde cayenne pinda's.