Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 kabeljauwfilets elk ongeveer 50 gram
- ½ zakje fajita-kruiden
- 1 limoen
- Verse koriander
- Guacamole zelfgemaakt of uit een potje
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Pers het sap van een halve limoen over de kabeljauwfilets en zorg ervoor dat ze gelijkmatig bedekt zijn.
- Snijd de andere helft van de limoen in dunne plakjes.
- Rol de kabeljauwfilets door de fajita-kruiden totdat ze volledig bedekt zijn.
- Leg de gekruide kabeljauwfilets op een bakplaat en bak ze 5 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze gaar zijn en gemakkelijk uit elkaar vallen.
- Serveren:
- Schep wat verse guacamole op een bord.
- Leg een stukje geroosterde kabeljauw op de guacamole.
- Plaats bovenop de kabeljauw een plakje limoen voor een verfrissende smaak.
- Garneer met verse korianderblaadjes voor een kleurrijke en aromatische afwerking.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke geroosterde kabeljauw met een pittige twist van fajita-kruiden en romige guacamole!