Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel olijfolie
- 800 gram lamsrack
- Peper en zout naar smaak
- Korst van Macadamia's:
- 75 gram ongezouten macadamianoten
- 1 eetlepel zelfgemaakt broodkruim
- 1 eetlepel verse gehakte rozemarijn
- 1 ei
Instructies
- Hak de knoflook fijn.
- Meng de olijfolie en knoflook tot knoflookolie.
- Bestrijk de lamsrack met de knoflookolie en breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm de Airfryer voor op 100 graden.
- Hak de macadamianoten fijn en doe ze in een kom.
- Meng de noten met broodkruim en gehakte rozemarijn.
- Klop het ei los in een andere kom.
- Haal het lamsrack door het losgeklopte ei en laat goed uitlekken.
- Rol het vlees vervolgens door het macadamiamengsel, zorg ervoor dat het goed bedekt is.
- Plaats de lamsrack in de mand van de Airfryer en schuif de mand in het apparaat.
- Stel de timer in op 25 minuten.
- Na 25 minuten, verhoog de temperatuur tot 200 graden en stel de timer in op nog eens 5 minuten.
- Haal het vlees uit de Airfryer, dek het af met aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten voordat je het serveert.
Notities / Tips / Wijnadvies
Je kunt de macadamianoten naar wens vervangen door pistachenoten, hazelnoten, cashewnoten of amandelen.