Geroosterde lamsshoarma met aardappelblokjes en broccoli

Geroosterde lamsshoarma met aardappelblokjes en broccoli

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g lamsshoarmavlees
  • eetlepel zonnebloemolie
  • 1 rode ui fijngesnipperd
  • 1 bakje champignons in vieren gesneden
  • 1 zak pommes mini aardappelblokjes
  • ½ groene paprika in blokjes
  • ½ rode paprika in blokjes
  • 300 g broccoliroosjes
  • Peper naar smaak
  • Selderijzout naar smaak

Instructies

  • Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak het lamsshoarmavlees rondom bruin.
  • Haal het vlees uit de pan en zet het apart.
  • Fruit de fijngesnipperde rode ui in het achtergebleven bakvet tot deze goudgeel is.
  • Voeg de champignons toe en bak ze kort mee.
  • Voeg vervolgens de pommes mini aardappelblokjes toe en bak alles samen, regelmatig omscheppend.
  • Snijd het vruchtvlees van de groene en rode paprika in blokjes.
  • Voeg deze samen met de broccoliroosjes toe aan de pan en bak mee tot de groenten beetgaar zijn.
  • Voeg het gebakken lamsshoarmavlees weer toe aan de pan en laat het geheel op een lage pit verder garen.
  • Breng het gerecht op smaak met peper en selderijzout naar wens.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de geroosterde lamsshoarma met aardappelblokjes en broccoli direct en geniet van dit recept!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Lamsvlees / Vlees