Geroosterde Vispakketjes met Sinaasappel en Tijm
Ingrediënten
- 2 aardappelen geschild
- 1 sinaasappel schoongeboend
- 250 g kabeljauwfilet
- 2 takjes tijm
- 1 teentje knoflook fijngesneden
- 1 winterpeen 250 g, in plakken
- 1 rode ui in dunne plakjes
- 100 ml kippenbouillon van tablet
Instructies
- Schaaf de aardappelen met een dunschiller in de lengte van boven naar beneden.
- Snijd de sinaasappel in plakken.
- Verwarm de oven voor op 225 °C.
- Scheur 4 vellen aluminiumfolie af van 60 cm en vouw elk vel dubbel.
- Plaats 2 vellen op het werkvlak en leg in het midden van elk vel het aardappelschaafsel.
- Leg de vis erop met de tijm en bestrooi met de knoflook en peper en zout.
- Beleg vervolgens met de wortel, ui en de sinaasappelplakjes.
- Plaats de andere 2 dubbelgevouwen vellen folie erop en vouw 3 zijkanten enkele malen om, zodat er een zakje ontstaat.
- Schenk nu voorzichtig de bouillon erbij en vouw de pakketjes helemaal dicht.
- Laat ze in de oven in 15 minuten gaar worden.
Voedingswaarden
Calories: 320 kcal | koolhydraten: 55 g | Protein: 20 g | Vet: 2 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 10 g