Gevulde Aardappelen met Knolselderijpuree

Gevulde Aardappelen met Knolselderijpuree

Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 kleine aardappelen
  • 200 g knolselderijpuree
  • Zout
  • Pommes gaufrettes optioneel, ter garnering

Instructies

  • Was de aardappelen grondig en stoom ze in de schil gedurende 15 minuten, laat ze daarna afkoelen.
  • Snijd van elke aardappel een kapje af en hol de aardappelen voorzichtig uit met een pomparisiënboor.
  • Zorg ervoor dat de wanden niet te dun worden uitgehold.
  • Vul de uitgeholde aardappelen met de knolselderijpuree.
  • Plaats het kapje terug op de aardappelen.
  • Bestrooi de aardappelen licht met zout.
  • Verwarm de gevulde aardappelen in de steamer tot ze goed doorwarmd zijn.
  • Garneer de gevulde aardappelen eventueel met pommes gaufrettes voor een extra knapperige textuur.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de gevulde aardappelen als bijgerecht bij vleesgerechten of als hoofdgerecht met een frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten
Land van herkomst Frankrijk