Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 kleine aardappelen
- 200 g knolselderijpuree
- Zout
- Pommes gaufrettes optioneel, ter garnering
Instructies
- Was de aardappelen grondig en stoom ze in de schil gedurende 15 minuten, laat ze daarna afkoelen.
- Snijd van elke aardappel een kapje af en hol de aardappelen voorzichtig uit met een pomparisiënboor.
- Zorg ervoor dat de wanden niet te dun worden uitgehold.
- Vul de uitgeholde aardappelen met de knolselderijpuree.
- Plaats het kapje terug op de aardappelen.
- Bestrooi de aardappelen licht met zout.
- Verwarm de gevulde aardappelen in de steamer tot ze goed doorwarmd zijn.
- Garneer de gevulde aardappelen eventueel met pommes gaufrettes voor een extra knapperige textuur.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de gevulde aardappelen als bijgerecht bij vleesgerechten of als hoofdgerecht met een frisse salade.