Gevulde Beschuitbollen met Ei en Champignons
Ingrediënten
- 4 beschuitbollen verkrijgbaar bij de broodafdeling, pak à 4 stuks
- 1 eetlepel olijfolie
- ½ bakje verse bieslookpesto à 100 g
- 6 kastanjechampignons in plakjes (of ½ bakje voorgesneden champignons à 125 g)
- 4 eieren
- 50 g geraspte belegen kaas
- Versgemalen zwarte peper naar smaak
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd een dun kapje van de bovenkant van de beschuitbollen en hol de broodjes uit tot op 1 cm van de wand.
- Bestrijk de buitenkant van de broodjes dun met olijfolie en de binnenkant met bieslookpesto.
- Plaats de broodjes op een bakplaat.
- Meng de plakjes champignon voorzichtig met de rest van de bieslookpesto.
- Breek boven elk broodje een ei en verdeel de champignons over de broodjes.
- Strooi de geraspte kaas erover en maal wat zwarte peper erboven.
- Bak de broodjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of tot ze knapperig en goudbruin zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze gevulde beschuitbollen passen goed bij een lichte en fruitige witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.Voedingswaarden
Calories: 320 kcal | koolhydraten: 31 g | Protein: 15 g | Vet: 15 g | Zout: 0.8 mg | Sugar: 3 g