Gevulde Dadels met Noten en Kaas

Luxe gevulde dadels met romige geitenkaas, gehakte walnoten en amandelen, licht besprenkeld met honing en gegarneerd met verse tijm, geserveerd op een rustieke houten tafel.

Gevulde Dadels met Noten en Kaas

Snelle en voedzame gevulde dadels met noten en kaas, rijk aan energie en gezonde vetten.
Porties: 6
Bereidingstijd: 14 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Geen specifieke materialen nodig.

Ingrediënten

  • Dadels Medjool
  • Noten walnoten, amandelen
  • Zachte kaas geitenkaas, roomkaas

Instructies

  • Ontpit de dadels.
  • Vul elke dadel met een mengsel van noten en kaas.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Serveer de gevulde dadels als snelle Iftar-snack.

Voedingswaarden

Calories: 80 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 2 g | Vet: 3 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 10 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Kaas / Noten / Tussendoortje
Land van herkomst Midden Oosten
Jaargetijde: Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch