Gevulde Italiaanse Bol met Smeltende Kaas

Gevulde Italiaanse Bol met Smeltende Kaas

Ontdek de smaak van Italië met deze gevulde Italiaanse bol, gevuld met smeltende kaas, verse kruiden, en zongedroogde tomaten. Dit gerecht is eenvoudig te bereiden in de airfryer en perfect om te delen. Een onweerstaanbaar hapje voor elke gelegenheid!
Porties: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 6 plakken kaas
  • 1 grote Italiaanse afbakbol
  • 3 tenen knoflook
  • Verse bieslook
  • Verse tijm
  • Zongedroogde tomaten
  • Olijven

Instructies

  • Snijd de verse bieslook, tijm, zongedroogde tomaten, olijven en knoflook fijn.
  • Snijd de Italiaanse bol kruislings met een scherp zaagmes, ongeveer 2/3 door het brood.
  • Vul de sneetjes in het brood met de plakjes kaas en de fijngehakte kruidenmix.
  • Plaats de gevulde bol in de mand van de Airfryer.
  • Bak de bol op 150 graden gedurende 10 minuten totdat de kaas mooi gesmolten is.
  • Serveer direct en trek het brood in stukjes, genietend van de smeltende kaas en kruidige smaak.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met een glas Chianti of een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir om de smaken van het gerecht te complementeren.

Voedingswaarden

Calories: 350 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 12 g | Vet: 20 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 2 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Airfryer / Bijgerecht / Broodjes / Snack
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch
Feestdagen etc Picknick / Verjaardag