Gevulde konijnepoten met Dragonsaus
Ingrediënten
Saus:
- 1 eetlepel boter
- 1 sjalot fijngehakt
- 1 dl witte wijn
- 1 dl kippenbouillon
- 1 eetlepel mosterd
- 2 dl slagroom
- Zout
- peper
- 1 eetlepel zeer fijngehakte dragon
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Bak de gevulde konijnepoten in een ovenschaal 30-40 minuten in de voorverwarmde oven.
- Snijd de poten in plakken voor het serveren en leg ze op borden.
- Schep een beetje saus ernaast.
- Serveer met groene asperges.
Saus:
- Bak de sjalot 5 minuten zacht in boter.
- Voeg witte wijn, bouillon en mosterd toe en laat tot de helft inkoken.
- Voeg de room toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Roer de fijngehakte dragon erdoor.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de saus over de gevulde konijnepoten. Geniet van je maaltijd!