Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde konijnepoten met Dragonsaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
konijnepoten
achterpoten
▢
150
gr
kalfsgehakt
▢
50
gr
boter
▢
2
teentjes
knoflook
fijngehakt
▢
2
eetlepels
dragon
fijngehakte
▢
Zout
▢
200
gr
bakbacon
dun gesneden
▢
peper
Saus:
▢
1
eetlepel
boter
▢
1
sjalot
fijngehakt
▢
1
dl
witte wijn
▢
1
dl
kippenbouillon
▢
1
eetlepel
mosterd
▢
2
dl
slagroom
▢
Zout
▢
peper
▢
1
eetlepel
zeer fijngehakte dragon
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bak de gevulde konijnepoten in een ovenschaal 30-40 minuten in de voorverwarmde oven.
Snijd de poten in plakken voor het serveren en leg ze op borden.
Schep een beetje saus ernaast.
Serveer met groene asperges.
Saus:
Bak de sjalot 5 minuten zacht in boter.
Voeg witte wijn, bouillon en mosterd toe en laat tot de helft inkoken.
Voeg de room toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte.
Breng op smaak met zout en peper.
Roer de fijngehakte dragon erdoor.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de saus over de gevulde konijnepoten. Geniet van je maaltijd!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Wild
Feestdagen etc
Kerst