Gevulde Tortilla Pizza Rolls
Ingrediënten
- 250 gram tomatensaus frito
- 250 gram geraspte mozzarella kaas
- 100 gram zwarte olijven in dunne ringen gesneden
- 5 grote tortilla wraps
- 5 theelepels Italiaanse kruidenmix
- ½ groene paprika in kleine blokjes gesneden
- ½ rode ui fijn gesnipperd
- Verse basilicum voor garnering optioneel
- Zout en peper naar smaak
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
- Meng de tomatensaus met de Italiaanse kruidenmix.
- Smeer elke tortilla in met ongeveer 2 eetlepels van dit mengsel.
- Verdeel de gesneden rode ui, groene paprika en zwarte olijfringen gelijkmatig over de tortilla's.
- Bestrooi elke tortilla met een handvol geraspte mozzarella kaas.
- Vouw de zijkanten van de tortilla's naar binnen en rol ze vervolgens strak op.
- Snijd de opgerolde tortilla's in drie gelijke delen.
- Plaats de gevulde tortilla rolls in een ronde taartvorm en bestrooi ze met de resterende geraspte mozzarella kaas.
- Bak de gevulde tortilla pizza rolls gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven, of tot de kaas gesmolten en licht gebruind is.
- Garneer met verse basilicumblaadjes indien gewenst.
- Serveer warm als heerlijke borrelhapjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij deze hapjes.
Voedingswaarden
Serving: 1 gevulde tortilla roll | Calories: 150 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 7 g | Vet: 7 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 1 g