Gevulde Witlofblaadjes met Lichtromige Kaas
Ingrediënten
- 1 eetlepel rozijnen
- Stukje rettich
- Azijn of citroensap
- 4 sprieten bieslook
- 4 grote witlofbladen
- 30 g roomkaas light
Instructies
- Was de rozijnen en laat ze weken in een beetje water.
- Rasp het stukje rettich en meng het met een scheutje azijn of citroensap en wat peper.
- Was de bieslook en knip de sprieten fijn.
- Meng dit met de uitgelekte rozijnen door de geraspte rettich.
- Was de witlofbladen en leg ze op twee borden.
- Vul de witlofbladen royaal met het rettichmengsel.
- Verkruimel de roomkaas light over de gevulde witlofbladen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze lichte en verfrissende gevulde witlofblaadjes met een romige toets van roomkaas. Een smakelijk voorgerecht dat eenvoudig te bereiden is en zeker indruk zal maken.