Gevulde Witlofblaadjes met Lichtromige Kaas

Porties: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel rozijnen
  • Stukje rettich
  • Azijn of citroensap
  • 4 sprieten bieslook
  • 4 grote witlofbladen
  • 30 g roomkaas light

Instructies

  • Was de rozijnen en laat ze weken in een beetje water.
  • Rasp het stukje rettich en meng het met een scheutje azijn of citroensap en wat peper.
  • Was de bieslook en knip de sprieten fijn.
  • Meng dit met de uitgelekte rozijnen door de geraspte rettich.
  • Was de witlofbladen en leg ze op twee borden.
  • Vul de witlofbladen royaal met het rettichmengsel.
  • Verkruimel de roomkaas light over de gevulde witlofbladen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geniet van deze lichte en verfrissende gevulde witlofblaadjes met een romige toets van roomkaas. Een smakelijk voorgerecht dat eenvoudig te bereiden is en zeker indruk zal maken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Voorgerechten / Zuidvruchten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch
Feestdagen etc Kerst