Gevulde Zoete Peppers met Kruidige Hüttenkäse

Gevulde Zoete Peppers met Kruidige Hüttenkäse

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 10 g verse tuinkruiden rozemarijn, kervel, peterselie, tijm, munt, basilicum en bieslook
  • 1 rode zoete peper
  • 200 g Hüttenkäse
  • Peper
  • Zout
  • Citroen
  • Groene currypasta naar smaak

Instructies

  • Hak de verse tuinkruiden fijn en meng ze met de Hüttenkäse.
  • Voeg een paar druppels citroensap toe en breng op smaak met peper, zout en groene currypasta naar smaak.
  • Snijd de rode peper doormidden, verwijder de zaadjes en zaadlijsten, en rooster de helften boven een open vlam voor een gegrilde smaak.
  • Laat de geroosterde pepers afkoelen en vul ze met het kaasmengsel.
  • Plaats de gevulde pepers onder de grill en rooster ze ongeveer 15 minuten.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer eventueel met gefrituurde flensjes of gefrituurde rijst, mie en een frisse salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht