Gnocchi met kalkoenworstjes en tomatensaus

Porties: 4 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • pak gnocchi di patate aardappel-pastaballetjes, à 500 g
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 schaaltje kalkoenworstjes 6 stuks
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 blikjes gepelde tomaten
  • 1 blikje sperziebonen 425 g
  • 75 g lichtbelegen kaas 30+

Instructies

  • Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • Ui en knoflook pellen en snipperen.
  • Worst in stukjes van ca. 2 cm snijden.
  • In braadpan olie verhitten en ui en knoflook 2 minuten fruiten.
  • Worst toevoegen en 3 minuten meebakken.
  • Tomaten toevoegen en saus 10 minuten zachtjes koken.
  • Laatste minuut sperziebonen meewarmen.
  • Kaas raspen.
  • Saus met zout en peper op smaak brengen.
  • Gnocchi over vier borden verdelen.
  • Saus erop scheppen en met kaas bestrooien.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met plakjes komkommer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Groenten / Hoofdgerechten / Kalkoen
Land van herkomst Italië