Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de prei schoon en snijd deze in grove stukken.
Verwarm Alpro® Soya Bakken en Braden in een pan met een zware bodem en voeg 2 eetlepels olijfolie, de gesneden prei en de tijm toe.
Breng op smaak met peper en zout en laat het ca.
5 minuten smoren met het deksel half op de pan.
Voeg de Alpro® Soya Reepjes en de gesneden paddenstoelen toe aan het preimengsel en laat het even meesmoren.
Voeg de Alpro® Soya Cuisine toe en kook het in tot een mooi romig mengsel.
Breng het mengsel op smaak met mosterd, zout en peper.
Vul 4 kleine potjes of kopjes met het mengsel en bedek ze met natgemaakt bladerdeeg.
Maak in het bladerdeeg 2 kleine gaatjes, zodat de stoom in de oven eruit kan.
Bak de kopjes of potjes 20 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin kleurt.