Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 100 gr zachte boter
- 150 gr Gorgonzola
- 1 eetlepel slagroom
- 2 eetlepels cognac
- Peper
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 16 Premium crackers
Instructies
- Roer de zachte boter romig in een kom.
- Voeg de Gorgonzola, slagroom, cognac en peper toe aan de boter en roer tot een glad mengsel.
- Vul een spuitzak met het kaasmengsel en leg deze ongeveer 1 uur in de koelkast.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan gedurende ongeveer 2 minuten, totdat
- ze lichtbruin zijn. Verspreid ze op een bord.
- Spuit rozetten van het kaasmengsel op de crackers en stapel zo 4 torentjes.
- Garneer de torentjes met geroosterde pijnboompitten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke Gorgonzola-torentjes als smakelijk voorgerecht of als een verrassend en feestelijk bijgerecht voor 4 personen!
