Gouden wentelteefjes met kaneel
Heerlijke gouden wentelteefjes met kaneel, een klassiek ontbijt of dessert van oud brood.
Equipment
- diep bord
- pannenkoekenmes
- vork
- Ontbijtborden
Ingrediënten
- Boter ½ eetlepel
- Ei 1 eetlepel
- Kaneel 1 mespunt
- Melk ½ deciliter
- Oud witbrood 2 sneetjes
- Suiker ½ eetlepel + extra om te bestrooien
Instructies
- Roer suiker, kaneel en ei los in een diep bord.
- Voeg melk toe en roer goed.
- Week de boterhammen snel in de vloeistof.
- Verhit de boter in een koekenpan.
- Bak de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin.
- Leg de wentelteefjes op ontbijtborden en bestrooi met suiker.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met poedersuiker, fruit of stroop.
Wijnadvies:
Geen wijnadvies van toepassing.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 10 g | Vet: 10 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 15 g