Goulash ala Cucina Christina

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg runderlappen in blokjes
  • 250 gram uien fijn gesneden
  • 3 paprika verschillende kleuren in reepjes
  • 3 tenen knoflook fijn geperst
  • Blikje tomaten puree
  • 1 el Paprikapoeder
  • 1 el Oregano
  • Bak olie
  • 15 gram peterselie
  • 300 ml water of blikje guiness
  • 250 gramkastanje champignons in schijfjes

Instructies

  • Bak de runderblokjes aan samen met de ui en knoflook.
  • Doe nu de paprika erbij en even aanbraden met evt.
  • de champignons.
  • Voegnuook het water toe
  • Voeg nu de tomatenpuree toe met paprikapoeder en oregano, evt.
  • andere kruiden.
  • Zet alles op een klein pitje en laat 5 uur garen met af en toe roeren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Opdienen met puree of rijst met groente naar keuze
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees
Land van herkomst Hongarije