Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- latex handschoen
Ingrediënten
- 500 ml gemberbier of gemberlimonade
- 1 liter Fernandes Kersenlimonade
- 425 g lychees in lichte siroop
- 300 ml Havana Club rum añejo
- 150 g blauwe bessen
Instructies
- Vul de latex handschoen zonder poedercoating met water, knoop dicht en leg 12 uur in de vriezer.
- Leg er iets op zodat het handje plat wordt.
- Als je een latex handschoen met poedercoating hebt, draai hem dan binnenstebuiten.
- Leg het gemberbier, de Fernandes Kersenlimonade en het blik lychees in siroop in de koelkast.
- Leg de Havana Club rum añejo in de vriezer.
- Schenk vlak voor het serveren het gemberbier, de kersenlimonade en de rum in een grote glazen schaal.
- Zeef de lychees boven de schaal zodat de siroop bij de punch gaat.
- Stop in het gat van elke lychee 1 blauwe bes.
- Voeg de 'oogballen' (bevroren hand) toe.
- Serveer de punch met een soeplepel erin en glazen ernaast.