Groene currypasta
Ingrediënten
- 1 ui fijngesneden grote
- 4 eetlepels plantaardige olie
- 12 groene pepers fijngesneden
- 3 kruidnagels
- 1 mespunt kaneelpoeder
- 2 theelepels komijnpoeder
- 4 eetlepels korianderblaadjes fijngesneden
- 2 eetlepels limoensap
- 1 dl yoghurt
- 1 theelepel zout
Instructies
- Laat 1 fijngesneden grote ui in 4 eetlepels hete plantaardige olie ± 5 minuten bakken en bak 12 fijngesneden groene pepers ± 2 minuten mee.
- Voeg 3 kruidnagels, 1 mespunt kaneelpoeder en 2 theelepels komijnpoeder toe en pureer het uimengsel glad met 4 eetlepels fijngesneden korianderblaadjes, 2 eetlepels limoensap en 1 dl yoghurt.
- Breng op smaak met 1 theelepel zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker in curry's met eieren en groenten.