Groenteschnitzels met komijne kaas
AllerHande 1996
Equipment
Ingrediënten
- 6 sneetjes oud bruinbrood
- 150 g rauwkost
- 150 g gemalen oude kaas met komijn , AH,
- 2 eetlepels kerriesaus flesje,
- 2 scharreleieren
- zout peper,
- 50 g paneermeel
- 40 g boter of margarine,
Instructies
- Brood fijn verkruimelen (in keukenmachine).
- In kom brood, rauwkost, kaas, kerriesaus en 1 ei goed vermengen.
- Zout en peper naar smaak toevoegen.
- Mengsel tot 8 driehoekige schnitzels vormen.
- In diep bord ander ei loskloppen.
- Op plat bord paneermeel strooien.
- Schnitzels eerst door ei halen, dan door paneermeel wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn
- met paneermeel.
- In grote koekenpan boter verhitten.
- Schnitzels in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken, halverwege keren.
- Serveren met gebakken chillo's (gekruide aardappeltjes) en tomaten-veldsla.