Groenteschnitzels met komijne kaas

Groenteschnitzels met komijne kaas

AllerHande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 6 sneetjes oud bruinbrood
  • 150 g rauwkost
  • 150 g gemalen oude kaas met komijn , AH,
  • 2 eetlepels kerriesaus flesje,
  • 2 scharreleieren
  • zout peper,
  • 50 g paneermeel
  • 40 g boter of margarine,

Instructies

  • Brood fijn verkruimelen (in keukenmachine).
  • In kom brood, rauwkost, kaas, kerriesaus en 1 ei goed vermengen.
  • Zout en peper naar smaak toevoegen.
  • Mengsel tot 8 driehoekige schnitzels vormen.
  • In diep bord ander ei loskloppen.
  • Op plat bord paneermeel strooien.
  • Schnitzels eerst door ei halen, dan door paneermeel wentelen, zodat alle kanten bedekt zijn
  • met paneermeel.
  • In grote koekenpan boter verhitten.
  • Schnitzels in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken, halverwege keren.
  • Serveren met gebakken chillo's (gekruide aardappeltjes) en tomaten-veldsla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas