Grotchampignonbeignets in Ambachtelijk Bierbeslag

Gevulde portobello champignons uit de stoomoven

Grotchampignonbeignets in Ambachtelijk Bierbeslag

Porties: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Frituurolie
  • 100 g bloem
  • 100 ml ambachtelijk witbier
  • 1 ei
  • 175 g grote schoongemaakte grotchampignons
  • 1 bakje ambachtelijke remouladesaus

Instructies

  • Verhit de frituurolie in een frituurpan tot 180°C.
  • Klop in een kom de bloem, ambachtelijk witbier en ei tot een weelderig beslag.
  • Doop de grotchampignons in het beslag, zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.
  • Frituur de champignons in twee porties gedurende 2-3 minuten, totdat ze een goudbruine kleur hebben.
  • Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • Schik de beignets op een schaal en serveer ze direct met de ambachtelijke remouladesaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch