Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snijd de ui in halve ringen.
- Snijd de tomaat in plakjes.
- Breng het gehakt op smaak met wat zout en peper en vorm er hamburgers mee.
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Verwarm wat olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uienringen.
- Zorg ervoor dat ze niet verbranden.
- Haal de gebakken uien uit de pan en bewaar onder aluminiumfolie.
- Snijd de broodjes overlangs doormidden en leg ze met de niet gesneden kanten op een bakplaat.
- Bedek elk half broodje met een plakje cheddar en bacon.
- Zet in de oven en verwarm gedurende 5 minuten.
- Zet de oven uit en open de deur van de oven.
- Zo blijven ze mooi warm.
- Voeg nog wat olie en een klontje boter toe aan de pan en bak de hamburgers tot ze een mooi kleurtje hebben.
- Haal de broodjes uit de oven en bedek met de hamburger, gebakken uienringen, mayonaise, ketchup, tomaat en mosterd.
- Leg de andere helft van het broodje er bovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer eventueel met wat frites en sla.