Hamburger met spek, avocadodip en tomaat

Hamburger met spek, avocadodip en tomaat

Allerhande 2002
Porties: 1 persoon
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • keukenpapier

Ingrediënten

  • 3 plakjes ontbijtspek
  • 1 hamburger
  • 1 tomaat
  • 1 boulognebol of Italiaanse bol (koelvers)
  • ½ bakje avocadodipsaus verse a 115 g

Instructies

  • In koekenpan met antiaanbaklaag spek in ca. 3 minuten zachtjes uitbakken.
  • Op keukenpapier laten uitlekken.
  • In spekvet hamburger in ca. 6 minuten gaar en bruin bakken.
  • Intussen tomaat wassen en in plakjes snijden.
  • Boulognebol opensnijden en onderste helft beleggen met spek, hamburger en plakjes tomaat.
  • Avocadodip erop scheppen en bovenste broodhelft erop leggen.

Voedingswaarden

Calories: 625 kcal | koolhydraten: 32 g | Protein: 31 g | Vet: 43 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Hoofdgerechten / Rundvlees / Varkensvlees
Jaargetijde: Snel te maken