Hamburger met spek, avocadodip en tomaat
Allerhande 2002
Equipment
- keukenpapier
Ingrediënten
- 3 plakjes ontbijtspek
- 1 hamburger
- 1 tomaat
- 1 boulognebol of Italiaanse bol (koelvers)
- ½ bakje avocadodipsaus verse a 115 g
Instructies
- In koekenpan met antiaanbaklaag spek in ca. 3 minuten zachtjes uitbakken.
- Op keukenpapier laten uitlekken.
- In spekvet hamburger in ca. 6 minuten gaar en bruin bakken.
- Intussen tomaat wassen en in plakjes snijden.
- Boulognebol opensnijden en onderste helft beleggen met spek, hamburger en plakjes tomaat.
- Avocadodip erop scheppen en bovenste broodhelft erop leggen.
Voedingswaarden
Calories: 625 kcal | koolhydraten: 32 g | Protein: 31 g | Vet: 43 g