Haring-amuse met Appelreepjes
Ingrediënten
- Haringfilets vers of uit een potje, in kleine stukjes gesneden
- Friszure appels zoals Granny Smith, in dunne reepjes gesneden
- Citroensap
- Verse bieslook fijngehakt, als garnering
- Zwarte peper naar smaak
Instructies
- Marineer de dunne appelreepjes kort in citroensap om verkleuring te voorkomen en een frisse smaak toe te voegen.
- Leg op elk stukje haringfilet een paar reepjes appel.
- Bestrooi de haring en appelreepjes met zwarte peper naar smaak.
- Garneer de amuse met fijngehakte verse bieslook.
- Als je prikkertjes gebruikt, steek dan voorzichtig een prikkertje door het haringstukje en de
- appelreepjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de haring-amuse op kleine amuselepels of op een mooi serveerschaaltje.
Deze haring-amuse met appelreepjes is een verrassend en smaakvol hapje, perfect voor een feestelijke gelegenheid of als een culinair hoogtepunt tijdens een gezellig samenzijn.
Deze haring-amuse met appelreepjes is een verrassend en smaakvol hapje, perfect voor een feestelijke gelegenheid of als een culinair hoogtepunt tijdens een gezellig samenzijn.