Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 200 g vlees in blokjes
- 80 g linzen
- 100 g tuinbonen geweekt
- 30 g rijst
- 1 kg tomaten gepureerd
- 2 eetl. tomatenpuree
- 2 uien fijn gesneden
- 75 g bloem
- ½ bos(jes) peterselie
Instructies
- Doe de olie in een grote pan en bak daar het vlees met de ui voeg dan de kruiden zout,peper,gember,saffraan,tomatenpuree,de gepureerde tomaten en helft van de peterselie,selderie en koriander.
- Voeg ongeveer 2 liter water en laat de lhrira gaar worden op een zacht vuurtje.
- Maak een glad papje van het meel met wat water en een paar druppels citroensap.
- Voeg de tadouira onder voordurend roeren voeg de peterselie, koriander, selderie en laat onder af en toe roeren 30 min verder koken.
- Voeg de laatste 10 min de rijst toe.