Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
 
Ingrediënten
- 200 g vlees in blokjes
 - 80 g linzen
 - 100 g tuinbonen geweekt
 - 30 g rijst
 - 1 kg tomaten gepureerd
 - 2 eetl. tomatenpuree
 - 2 uien fijn gesneden
 - 75 g bloem
 - ½ bos(jes) peterselie
 
Instructies
- Doe de olie in een grote pan en bak daar het vlees met de ui voeg dan de kruiden zout,peper,gember,saffraan,tomatenpuree,de gepureerde tomaten en helft van de peterselie,selderie en koriander.
 - Voeg ongeveer 2 liter water en laat de lhrira gaar worden op een zacht vuurtje.
 - Maak een glad papje van het meel met wat water en een paar druppels citroensap.
 - Voeg de tadouira onder voordurend roeren voeg de peterselie, koriander, selderie en laat onder af en toe roeren 30 min verder koken.
 - Voeg de laatste 10 min de rijst toe.
 
					