Klop de eidooiers met de suiker tot een schuimig mengsel.
Voeg er de bloem en het bindmiddel bij en schep de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig door het mengsel.
Beboter een hartvormige vorm, bestrooi deze met de bloem en giet het deeg er voorzichtig in.
Bak de taart 40 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
Ga, alvorens de taart uit de oven te halen, na of hij inderdaad gaar is ,een in de taart
geprikte breinaald moet er droog uitkomen.
Stort de taart op een taartrooster en laat hem afkoelen.
Klop de room met de vanillesuiker heel stijf.
Snijd de taart met een zaagmes of met een elektrisch mes doormidden ,dit gaat
gemakkelijker als de taart een dag van tevoren is gebakken.
Was de aardbeien, verwijder de steeltjes en snijd de vruchten doormidden.
Beleg de ene helft van taart met de slagroom en de halve aardbeien.
Bedek dit met de andere helft van de taart en versier met de overige aardbeien en met roosjes slagroom.