Hollandse kaastaart
Ingrediënten
- 1 pak mix voor quiche naturel 210 g
- 50 g boter of margarine
- 500 g broccoli
- 75 g Goudse belegen komijnekaas stukje
- 75 g Maaslander mild groen geel stukje
- 100 g gemalen oude kaas zakje à 150 g
- 1½ deciliter melk
- 3 eieren
Instructies
- Taartbodem met mix (uit pak) en boter bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Deeg 10 minuten laten rusten.
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Broccoli wassen, in roosjes verdelen en ca. 2 minuten koken.
- Komijnekaas en Maaslander in kleine blokjes snijden.
- Taartvorm (24 cm) invetten en bekleden met deeg.
- Broccoli en kaasblokjes over taartbodem verdelen.
- Gemalen kaas erover strooien.
- Saus maken van sausmix (uit pak), melk en eieren en over vulling schenken.
- Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade.