Hollandse kaastaart

Hollandse kaastaart

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak mix voor quiche naturel 210 g
  • 50 g boter of margarine
  • 500 g broccoli
  • 75 g Goudse belegen komijnekaas stukje
  • 75 g Maaslander mild groen geel stukje
  • 100 g gemalen oude kaas zakje à 150 g
  • deciliter melk
  • 3 eieren

Instructies

  • Taartbodem met mix (uit pak) en boter bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Deeg 10 minuten laten rusten.
  • Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  • Broccoli wassen, in roosjes verdelen en ca. 2 minuten koken.
  • Komijnekaas en Maaslander in kleine blokjes snijden.
  • Taartvorm (24 cm) invetten en bekleden met deeg.
  • Broccoli en kaasblokjes over taartbodem verdelen.
  • Gemalen kaas erover strooien.
  • Saus maken van sausmix (uit pak), melk en eieren en over vulling schenken.
  • Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar bakken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hartige taart / Hoofdgerechten / Kaas
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch