Honing-yoghurt Fruitsalade
Ingrediënten
- 1 mespunt gemalen kardemom
- 4 eetlepels vloeibare honing
- 200 g Griekse yoghurt of vervangende yoghurt
- 200 g pitloze witte druiven
- ½ galiameloen in dobbelstenen
- 100 g bramen
Instructies
- Roer de gemalen kardemom en honing door de Griekse yoghurt en laat het mengsel even staan.
- Snijd de druiven doormidden en meng ze met de blokjes meloen.
- Schep voorzichtig de bramen erdoor.
- Verdeel de fruitsalade over schaaltjes en serveer de honing-yoghurt erbovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze frisse en fruitige fruitsalade gaat goed samen met een lichte, zoete witte wijn zoals een Riesling of een Moscato d'Asti.Voedingswaarden
Calories: 169 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 5 g | Vet: 1 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 29 g