Italiaanse maaltijdsalade van Allerhande
Snel te maken
Ingrediënten
Instructies
- Farfalle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
- In vergiet afgieten en afspoelen onder koud stromend water.
- Tomaatjes wassen en halveren.
- Ui pellen en snipperen.
- Mozzarella in blokjes snijden.
- Olijven halveren.
- Zongedroogde tomaten in reepjes snijden.
- Farfalle vermengen met twee soorten tomaat, ui, mozzarella, olijven en olijfolie.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Lekker met focacciabrood, besprenkeld met Bread Dipping.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip:
In plaats van bread dipping olie, kunt u olijfolie extra vierge zonder kruiden
gebruiken, of wat gedroogde of verse Italiaanse kruiden door de olie roeren.
In plaats van bread dipping olie, kunt u olijfolie extra vierge zonder kruiden
gebruiken, of wat gedroogde of verse Italiaanse kruiden door de olie roeren.