Italiaanse Pasta met Vegetarische Balletjes en Tomaat
Ingrediënten
- 400 g penne buisjespasta
- 1 ui
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 schaaltjes vegetarische balletjes à 210 g
- 2 potten pastasaus Toscana à 260 g
- 500 g gebroken sperziebonen
- 100 g zwarte olijven
- 2 eetlepels kappertjes
Instructies
- Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Pel en snipper de ui.
- Verhit in een braadpan de olijfolie en bak de ui zacht gedurende 2 minuten.
- Voeg de vegetarische balletjes en pastasaus toe aan de pan, en verwarm tot de balletjes door en door heet zijn.
- Kook de sperziebonen in ongeveer 6 minuten beetgaar.
- Roer de zwarte olijven en kappertjes door de saus en laat ze nog 1 minuut meeverwarmen.
- Serveer de penne met de saus en sperziebonen.