Italiaanse Pizza met Ham en Artisjok
Ingrediënten
- 100 g Coppa di Parma Italiaanse ham
- 2 pizza's met kaas en tomaat diepvries
- 1 blik artisjokharten 400 g, uitgelekt
- 2 handjes rucola sla
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Verdeel de Coppa di Parma gelijkmatig over de pizza's.
- Snijd de artisjokharten in vieren en verdeel ze over de pizza's.
- Bak de pizza's gedurende 10 minuten af in de voorverwarmde oven, of volg de instructies op de verpakking.
- Beleg de pizza's voor het serveren met een dun laagje rucola.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een Italiaanse rode wijn zoals een Chianti Classico past uitstekend bij deze pizza met ham en artisjok en vult de smaken mooi aan.Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 15 g | Vet: 18 g | Zout: 2 mg | Sugar: 1 g