Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Kruid de rug en de achterbillen van het konijn en kleur ze in een op 180°C voorverwarmde oven in een klont boter mooi bruin.
- Laat het konijn vervolgens voor driekwart gaar bakken.
- Blancheer de spekblokjes en voeg ze samen met de sjalotten bij het konijn.
- Smeer de rug en de billen aan de bovenzijde met mosterd in en zet ze opnieuw in de oven.
- Maal of mix intussen de lever en de azijn samen en giet dit mengsel over het vlees.
- Laat het vlees nu volledig gaar bakken.
- De rug is na ± 15 minuten klaar, de billen na 20-30 minuten op 160°C.
- Passeer de saus door een zeef en giet haar dan over het konijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dien op met gebakken aardappeltjes en lichtjes
gesuikerde gebakken appelpartjes.
gesuikerde gebakken appelpartjes.