Kaasfondue 11
Ingrediënten
Voor de fondue:
Voor de dip:
- 1 kg groenten zoals (geblancheerde) broccoli- en/of bloemkoolroosjes, kerstomaatjes, stukjes gekookte schorseneren, (geblancheerde) bleekselderij, geblancheerde worteltjes, rode en gele paprikareepjes, artisjokhartjes (uit blik)
- fonduevorkjes
- kaasfonduepan
Instructies
- Wrijf de fonduepan in met knoflook.
- Bak de ui zachtjes in de olie, blus af met de kruidenbouillon en de melk en
- breng het aan de kook.
- Voeg beide kaassoorten toe en laat die smelten.
- Maak de maïzena met water aan en bind de kaasfondue hiermee.
- Schenk de sherry erbij en voeg de tomaten, de tijmblaadjes en basilicum toe.
- Breng eventueel op smaak met zout en versgemalen peper.
- Schik de groenten soort bij soort op een schaal.